UTHYRES: VILLA med två lägenheter och en mindrestuga på hästgård

Våra sidor:

 

Hem 

 

Kontakt

 

 Djurgården/ridleden

 

 Turridning

 

 Husuthyrning

 

 Bastuflotte

 

 Avelshingst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikt från timmerhusets tomt

HUSUTHYRNING

 

Vackert belägen villa på 120 kvm uthyres veckovis under högsäsong. Huset som är omgivet av hästhagar har en fantastisk sjöutsikt från terass och framsida.

 

 

 

Som gäst har du tillgång till gårdens badplats med två kanoter och båt. Tillgång till fiskevatten med ädelfisk, aborre och gädda i Långsjöns rena vatten.

 

 

 

Planritning över huset

 

Huset har vardagsrum, tre sovrum och stort kök. Det är inrättat för åtta gäster, (6 bäddar plus två extra i en dagbädd i köket i reserv).

 

 

 Huset från insidan » 

 

Lägenheten i villan är modernt inredd med soffgrupp (varav en bäddsoffa) och matgrupp/biljardbord i vardagsrum, två bäddar i varje sovrum och stort kök med alla nödvändiga maskiner och en dagbädd för två personer. Badrum med dusch och toalett och med en separat toalett i hallen. Grovkök med tvättmaskin och torkskåp. Stor terass med fantastisk sjöutsikt, utemöbler och grill.

 

 

Sommaren 2014 »

 

Huset är ledigt att boka från och med september. 

 

Se bokningskalender på Tripto. Observera  att ni bokar via Irsta gård direkt för att priserna på denna hemsidan skall gälla. Vid bokning via Tripto gäller deras priser. 

 

Tripto:www.tripto.com

 

 

 

 

Sommaren 2014 »

 

NYHETER PÅ IRSTA

 

Stuga på hästgården uthyres veckovis. Sjöutsikt från kök och vardagsrum. Egen tomt med frukt och bärträd. Tomten gränsar till stall och hästhage.

 

Stugan har ett rum och kök på nedervåningen och två pyttesmå sovrum på övervåningen. Inrättad för fyra personer (+2 extrabäddar i reserv). Nära till gårdens badplats med tillgång till båt och kanoter, fiskerätt i ren sjö. Bokas direkt via Irsta gård. irstagard@hotmail.com

 

    

 

 

 

Irsta.com