RIDSKOLAN

Irsta gård, vi träffas i stallet

Priser i ridskolan 2014:

Barn, ungdom (upp till och med 20 år): 170 kronor/lektion

Vuxna: 200 kronor/lektion.

 

Lektionerna betalas in på Irsta gårds bankgironummer: 272-2403

 irstagard@hotmail.com  Det går utmärkt att ringa 0708-336666

 

RIDLÄGER 2014

Sara och Konungur

Fem dagars ridläger/ridkurs på Irsta planeras under sommarlovet veckorna 23, 24 och 25 2014. Aktuella dagar är måndag och med fredag dessa veckor utom vecka 25 som har söndag till torsdag. vecka 23 och 24 är åldersgruppen blandad, vecka 25 vänder sig till dig som är mellan 10-13 år. 

Lägret är individanpassat och vänder sig till både vana och ovana ryttare. Tyngdpunkten i ridningen lägger vi på sitsträning och gångartsträning. I övrigt är lägret planetat som en intensivkurs i säker hästhantering  och lär oss uppträdande i stall och hagar. 

Utbildade instruktörer och mycket hästvan personal vägleder Er under kursens gång.

Pris för ridlägret är 2700 kronor inklusive mat och logi. Målgrupp 10-16 år. 

 

Våra gäster/lägerdeltagare bor i huset. Det serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika under lägerdagarna.

Vi startar första lägerdagen kl. 11.00 med inkvartering i grå huset där ni får en säng i ett tvåbäddsrum, därefter går vi upp i stallet och går igenom förhållningsregler som gäller runt hästarna innan vi delar ut lämpliga hästar till våra lägerdeltagare.   

Anmälan görs per mail och alltid efter telefonkontakt med ansvarig vuxen som anmäler barnen. Anmälan är bindande efter telefonkontakt och lägeravgiften skall vara betald på bankgiro 272-2403 senast två veckor innan lägerstart för att behålla sin plats, obetald plats övergår till annan sökande. 

 

 

UNGHÄSTTRÄNING

 

Vi startar med utvalda ekipage och tränar i anslutning till ridskolans tider och datum. Träningen är gratis för er som deltar i lektionsridning. 

 

Ridhelger

Populära ridhelger anordnas för grupper och familjer. Vi tar emot fem till åtta personer per lägerhelg. I priset ingår logi i villa, självhushåll, tillgång till gårdens badplats där båt och kanot kan lånas. Vedeldade bastuflotte där man också kan grilla. För er som inte är intresserade av hästar och ridning kan vi locka med fiske i sjön. I huset finns aktiviteter som biljardbord och pokerbord med flera spel.

En ridhelg kostar 1000 kronor per person vid bokning om minst fyra deltagare. Vi rider ett ridpass på lördagen som inneåller lektionsridning och uteritt. På söndagen rider vi en uteritt i Mölnbos sköna natur.

Ring eller maila för mer information. 

   

Gunnar Jonsson på Irsta gård

 

MKRS har upphört från och med 2009-12-31

HOME